Hoppa till textinnehållet

Det här ingår i Ekenkund för 40 kr/mån*

*Ordinarie pris är 50 kronor per månad om tjänsterna köps separat. Ordinarie årsavgifter: Internetbanken med betaltjänst 300 kr, Bankkort 300 kr. Avgifter och kostnader kan tillkomma vid användning av tjänsterna.

Fler förmåner

Förutom bra banktjänster för att sköta din vardagsekonomi får du bättre priser på flera av våra övriga tjänster (se prislista nedan). 

 1. Sakförsäkringar

  Försäkrar du både bilen och hemmet kan du få upp till 20% rabatt på samtliga tecknade försäkringar. Erbjudandet är inte tidsbegränsat och gäller vid tecknande av helårsavtal. Försäkringsgivare är Tre Kronor Försäkrings AB. 

  Mer om Försäkringar

 2. Sparbanksbonus

  Vi ger en extra bonus till våra privatkunder (Ekenkunder och Guldekenkunder) och samtidigt stödjer vi handeln i Västra Mälardalen.

 3. Västra Mälardalskortet

  Med Västra Mälardalskortet, vårt eget Betal- och Kreditkort mastercard, får du alla dina inköp samlade på en faktura varje månad. Det innebär att du får upp till 50 dagars räntefri kredit. Tryggt att ha i plånboken vid oförutsedda utgifter. Som Ekenkund betalar du endast 195 kr/år för Västra Mälardalskortet. Ordinarie pris är 295 kr/år. 

  Mer om Västra Mälardalskortet

 4. Våra digitala tjänster

  Med våra digitala tjänster är det enklare för dig att ha koll på din ekonomi. Det går snabbare och blir billigare att bland annat skicka pengar, betala räkningar och se över placeringar.

  Våra digitala tjänster

Så här blir du Ekenkund