Hoppa till textinnehållet

Välkommen till en lokal Sparbank

Sedan 1845 har vi bidragit till samhällsnyttiga projekt, idéer och sponsring i Västra Mälardalen. Kort och gott är vi stolt sponsor av det mesta här i Västra Mälardalen.

Hjärta i orange

Aktuellt just nu

Bäst i Sverige kundnöjdhet

Sparbankerna är bäst i Sverige på kundnöjdhet, både bland privatkunder och företagskunder när Svenskt Kvalitetsindex rapporterar resultatet av den årliga branschundersökningen. Tack alla kunder som varit med och svarat, det bidrar till att vi kan bli ännu bättre i framtiden!

Bild på glada Sparbankare

Sparbankspromenaden

Gå när du vill mellan den 19 oktober - 1 november, start vid Sparbankskontoren i Köping, Arboga och Kungsör. Samla bokstäver och var med och tävla om lokalt presentkort.

Birgitta och Denny

Sparbanken i skolan

Att lära våra yngsta medborgare mer om ekonomi och samhälle har alltid varit viktigt för oss och vi engagerar oss på många olika sätt. 

 

 

 

Sparbanken i skolan

Utdelning av Föreningsstöd

Totalt är det 89 föreningar som får ta del av den miljon som Sparbanken avsatt i Föreningsstöd. Tisdagen den 16 juni bjöds en representant per förening in till drop-in-mottagning utomhus på Malmön för att ta emot sin check. 

Hållbarhet

Stolt sponsor

Vi är stolt sponsor av det mesta i Västra Mälardalen sedan 1845. Kanske kan vi stötta din idé, förening eller initiativ?

Checkar

Vårt miljöarbete

Vi vill bidra till att Västra Mälardalen är en attraktiv plats att bo, leva och verka i även i framtiden. Därför är miljöfrågor en självklar del i vår verksamhet.

Ek

Kontakta oss

Vi som jobbar Sparbanken

Här hittar du kontaktuppgifter till alla oss som jobbar på Sparbanken Västra Mälardalen.

Vi som jobbar här