Skip to content

Sponsring och bidrag

Som Sparbank använder vi vinsten till bra saker på vår hemmaplan. Sedan starten 1845 har vi bidragit till samhällsnyttiga projekt, initiativ, idéer och sponsring i Västra Mälardalen.

Orange hjärta

Hållbarhet är viktigt för oss

Att fundera kring innan du skickar in din ansökan

Vad gör er förening/organisation idag kopplat till hållbarhet i Västra Mälardalen utifrån punkterna nedan. Och vad kan ni göra mer av i framtiden?

 1. Roligare och tryggare stadskärnor!

  Vi vill ha levande kulturliv, fler småbutiker, hållbara bostäder och tryggare stadskärnor. Därför stöttar vi projekt, aktiviteter och initiativ som bidrar till just detta.

 2. Ännu mer hållbar utveckling i Västra Mälardalen

  Vi vill att Västra Mälardalen ska vara en bra plats att leva på också imorgon. Därför vill vi bidra till mer förnybar energi, fler hållbara bostäder och effektiva, klimatvänliga sätt att resa på. Därför värnar vi också om närproducerade varor, lokala företag och lokal handel – det är sånt som sätter fart på det lokala ekonomiska kretsloppet.

 3. Mer rörelse i Västra Mälardalen!

  Vi mår alla bättre av att röra på oss. Motion håller oss friska, stärker våra kognitiva förmågor och gör oss gladare. Därför stödjer vi föreningar och eldsjälar som får oss som lever i Västra Mälardalen att dansa, åka skidor, rida, simma, cykla, vandra i naturen, och göra annat som vi alla mår bra av. 

 4. Tryggare barn och ungdomar

  Alla barn och ungdomar har rätt till en bra start i livet, där de får uppskattning för vilka de är och får möjlighet att utveckla sina talanger. Vi vill bidra till att fler barn och unga känner kunskapsglädje och trygghet, och att de lär sig uppskatta och respektera olikheter. Därför är vi med och rustar ungdomar inför framtiden på många olika sätt.

Olika sätt att söka sponsring och bidrag

Frågor och funderingar? Hör av dig!

Denny Hedenström

Denny Hedenström

Marknadschef

0221-344 27