Om oss

Vi är en lokal bank som bara finns här i Köping, Arboga och Kungsör. Att vara Sparbank betyder att vi fungerar lite annorlunda än många andra banker. Vår idé är att göra nytta för våra kunder och för Köping, Arboga och Kungsör – det är ju här vi finns och vill göra det ännu bättre.

Samhällsengagemang

Vi sponsrar de flesta idrottsföreningarna häromkring. Vi stöttar kulturevenemang (t ex Medeltidsdagarna i Arboga), skolsatsningar (Ung Företagsamhet på grundskolan och i gymnasiet) och jobbar mycket med hållbarhet (både i kreditgivning och regional utveckling).

Vi som jobbar här

Vi är ungefär 70 medarbetare. Många är rådgivare, men vi har också specialister inom t ex skog- och lantbruk, juridik och försäkringar. Vår kunskap om lokalområdet, och vårt engagemang i stora och små projekt just här, ger en god grund för att bygga starka relationer – vår styrka och framgångsfaktor.

Att jobba hos oss

Hos oss får du stor möjlighet att påverka din egen utveckling. Du arbetar självständigt med stort eget ansvar. Och du får möjlighet att växa – både som medarbetare och människa.

Vill du veta mer?

Kul! Hör av dig till Annett som är HR-chef på Sparbanken. Du hittar kontaktuppgifter till henne här nedan.