Hoppa till textinnehållet

Hej, vi hjälper dig gärna!

Välkommen att skriva din fråga nedan för att snabbt få svar på vanliga frågor. 

Ställ din fråga här

Intresserad av att jobba hos oss?

Vi är intresserade av dig som är duktig på att bygga kundrelationer och vill arbeta med att göra affärer som är bra både för oss och för våra kunder. Hos oss får du chansen att jobba i en sparbank med korta beslutsvägar och goda möjligheter att påverka din egen utveckling.

 

Har du tidigare erfarenheter av att jobba i bank är det meriterande.

 

Välkommen att skicka din spontanansökan med CV till vår personalavdelning via länken nedan. 

Lediga tjänster

Vad roligt att du är intresserad av oss som arbetsgivare! Just nu har vi ingen ledig tjänst utlyst. Men skicka gärna in en spontanansökan till vår personalchef Annett Litz, eller slå en signal på 0221-344 76. Vi hörs!
Jobba hos oss

Hur är det att jobba Sparbanken Västra Mälardalen?

Svaret på frågan i rubriken är - Lite annorlunda än i vanliga banker. Många medarbetare stannar länge hos oss. Kanske beror det på att gemenskapen i banken är stor. Och på att vi tänker lite annorlunda.

Vi är en äkta Sparbank. Det betyder att vi bedriver verksamhet på ett annorlunda sätt än andra banker. Vår idé är att göra nytta för våra kunder och för Västra Mälardalen. De pengar våra kunder sparar hos oss stannar i det lokala kretsloppet och gör nytta på hemmaplan. Vårt överskott återinvesteras i Västra Mälardalen. I företagande, kultur och idrott.

 

Vår kunskap och vårt engagemang ger kunderna det de önskar sig och behöver av sin bank. Det ger en god grund för att bygga starka relationer – vår styrka och framgångsfaktor.

 

Hos oss arbetar du i en verksamhet med korta beslutsvägar, och du får stor möjlighet att påverka din egen utveckling. Du arbetar självständigt med stort eget ansvar. Och visar du framfötterna får du möjlighet att växa – både som medarbetare och människa.

 

Så tänker vi. Hur tänker du?