Hoppa till textinnehållet

Kompletterande reseförsäkring med Mastercard

Barn och vuxna spelar fotboll i trädgården

Den kompletterande kortförsäkringen från Europeiska ERV ingår i alla* våra bankkort och innebär en extra trygghet när du är ute och reser. Har du någon av våra betal- och kreditkort, Västra Mälardalskort eller Guldkort, så ingår en kompletterande kortförsäkring från Solid Försäkring.

Med den kompletterande kortförsäkringen får du en rese- och olycksfallsförsäkring som kompletterar din hemförsäkring när du betalar en resa med kortet. Försäkringen kan ge dig bland annat ersättning för försenad ankomst och försenat bagage.

* Den kompletterande kortförsäkringen ingår inte i bankkort Mastercard ung.

Betala resan med bankkort Mastercard

Genom att betala din resa med ett av våra bankkort (ej bankkort Mastercard ung) får du tillgång till en kompletterande kortförsäkring. Europeiska ERV är försäkringsgivare och Swedbank är försäkringsförmedlare.

Bankkort Mastercard

Betala resan med betal- och kreditkort Västra Mälardalskortet

Genom att betala din resa med Västra Mälardalskortet får du tillgång till en kompletterande kortförsäkring från Solid Försäkring.

Bankkort Mastercard

Kontakt

Har du frågor kring din försäkring är du välkommen att kontakta Solid Försäkringars kundtjänst på telefon: 0771- 113 113 eller e-post:

Betala resan med betal- och kreditkort Guldkortet

Genom att betala din resa med Guldkortet får du tillgång till en kompletterande kortförsäkring från Solid Försäkring.

Bankkort Mastercard

Kontakt

Har du frågor kring din försäkring är du välkommen att kontakta Solid Försäkringars kundtjänst på telefon: 0771- 113 113 eller e-post:

Behöver jag ytterligare försäkring?

När du är ute och reser är det viktigt med ett ordentligt försäkringsskydd i form av exempelvis en reseförsäkring. Om du inte har ett reseskydd i din hemförsäkring bör du teckna en separat reseförsäkring.