Om rollen

Som privatrådgivare hos oss har du ett fritt men ansvarsfullt uppdrag som utgår från att hjälpa kunder med deras ekonomi. Du träffar kunder dagligen, antingen på något av våra kontor eller i digitala möten.

Din profil

För att passa i rollen är du social, ansvarstagande och nyfiken. Du fungerar bra i grupp, är ödmjuk och lyhörd. Du har Swedsec rådgivarlicens och bolånelicens, och du har en stark drivkraft att nå uppsatta mål. Vi tror också att du får energi av mötet med människor och av att kunna göra skillnad för kunden som du träffar.

Vilka är vi?

Vi tycker att våra kunder är det viktigaste i världen. Att träffa våra kunder och hjälpa dem med deras ekonomi är faktiskt det bästa vi vet. Men att vara Sparbank innebär mer än så. Förutom att vi har bra banktjänster och duktiga medarbetare vill vi också göra nytta i Köping, Arboga och Kungsör. Det är ju här vi har vår verksamhet och våra kontor. Därför delar vi med oss av vår vinst till idrottsföreningar, projekt och skolsatsningar som gör det ännu bättre just här.

Vi erbjuder

Vi tycker att det är viktigt med gemenskap och hälsa. Vi ordnar roliga aktiviteter för våra medarbetare flera gånger om året. Härliga kollegor, ett schysst friskvårdsbidrag och stora utvecklingsmöjligheter finns också här.

Har du frågor?

Kul att du vill veta mer! Hör av dig till Maria som är kontorschef på Sparbanken. Du hittar kontaktuppgifter till henne, och till vår fackliga företrädare Susanne nedan.