Hoppa till textinnehållet

Är du privatrådgivare och letar efter en ny utmaning? Kul – då är vi intresserade av dig!

Sparbanken Västra Mälardalen satsar framåt. Vi bygger om kontor och vi vill bli fler. Är du med när vi växlar upp för framtiden?

Just nu söker vi bland annat erfarna Privatrådgivare till våra kontor i Köping, Arboga och Kungsör. Har du några eller till och med många års erfarenhet av rådgivning/försäljning inom bank och letar efter en ny utmaning – då är vi stället för dig.

Om rollen

Som Privatrådgivare hos oss har du ett fritt men ansvarsfullt uppdrag som utgår från att hjälpa kunder med deras ekonomi. Du träffar kunder dagligen, antingen på något av våra kontor eller i digitala möten.

Din profil

För att passa i rollen är du social, ansvarstagande och nyfiken. Du fungerar bra i grupp, är ödmjuk och lyhörd. Vi ser helst att du har Swedsec rådgivarlicens och bolånelicens, och att du har en stark drivkraft att nå uppsatta mål. Du drivs av mötet med människor och av att kunna göra skillnad för kunden och för orterna Köping, Arboga och Kungsör.

Vilka är vi?

Vi tycker att våra kunder är det viktigaste i världen. Att träffa våra kunder och hjälpa dem med deras ekonomi är faktiskt det bästa vi vet. Vi har ju till och med byggt om våra kontor och anställer nu fler rådgivare för att vi ska kunna träffa fler kunder varje dag. Men att vara Sparbank innebär så mycket mer än så. Förutom att vi har bra banktjänster och duktiga medarbetare vill vi också göra nytta i Köping, Arboga och Kungsör. Det är ju här vi har vår verksamhet och våra kontor. Därför delar vi med oss av vår vinst till idrottsföreningar, projekt och skolsatsningar som gör det ännu bättre just här.

Vi erbjuder

Vi tycker att det är viktigt med gemenskap och hälsa. Vi ordnar roliga aktiviteter för våra medarbetare flera gånger om året. Härliga kollegor, ett schysst friskvårdsbidrag och stora utvecklingsmöjligheter finns också här.

Har du frågor?

Kul att du vill veta mer! Hör av dig till Jan som är rörelsechef på Sparbanken. Du hittar kontaktuppgifter till honom och vår fackliga företrädare Susanne nedan.

Jan Ulväng

Jan Ulväng, rörelsechef,
Tel 0221-344 02
e-post

Susanne Sirby

Facklig företrädare för Finansförbundet är
Susanne Sirby
Tel 0589-875 07
e-post