Om dig

Vi tror att du är i början av din högskoleutbildning med inriktning ekonomi, och att du är ute efter ett givande och utvecklande extrajobb här i dina hemtrakter Köping, Arboga eller Kungsör. Vi tror också att du trivs med att arbeta i högt tempo och i en fartfylld miljö. Och att du tycker om mötet med människor, är serviceinriktad och har erfarenhet av kundkontakt sedan tidigare. Som person är du social, engagerad och har egen drivkraft.

För att lyckas i rollen behöver du ha lätt för att samarbeta med dina kollegor. Vi tror också att du är initiativtagande och intresserad av att lära dig nya saker.

Om oss

Vi tycker att våra kunder är det viktigaste i världen. Att träffa våra kunder och hjälpa dem med deras ekonomi är faktiskt det bästa vi vet. Men att vara Sparbank innebär så mycket mer än så. Förutom att vi har bra banktjänster och duktiga medarbetare vill vi också göra nytta i Köping, Arboga och Kungsör. Det är ju här vi har vår verksamhet och våra kontor. Därför delar vi med oss av vår vinst till idrottsföreningar, projekt och skolsatsningar som gör det ännu bättre just här. Hållbarhet, långsiktighet och kundnytta är några av våra ledord. Både nu och i framtiden.

Följ oss gärna på sociala medier @sparbankenvm

Vill du veta mer?

Kul! Hör av dig till Annett som är HR-chef på Sparbanken. Du hittar kontaktuppgifter till henne här nedan.