Private Banking för Företag

För dig som driver företag erbjuder vi tillgång till Private Bankings tjänster och specialister genom vårt koncept Guldeken.

Guldeken passar genom  företagandets olika skeden, oavsett om du är aktiv företagare eller just har sålt eller överlåtit ditt bolag.

 

Som kund i Guldeken får ditt företag:

 • En personlig Förmögenhetsrådgivare licensierad av SwedSec.
 • Koncernens affärer inklusive inlåninghanteras av Företagsrådgivaren.
 • Tillgång till bankens övriga specialister och samarbetspartners inom områden som placeringsstrategi,försäkringsanalys, juridiska frågor och värdepappersaffärer.
 • Unika placeringserbjudanden.
 • Bankkort Business MasterCard.
 • Internetbank med betalningar.
 • Bankgiroanslutning.
 • Depå Personlig mäklare och Deklarationsbilaga K4*.
 • En timmes fri konsultation med vår affärsjurist. Upprättande av handlingar debiteras mot gällande prislista.
 • Inbjudningar till Guldekens unika kundträffar och resor.
 • Guldekens Nyhetsbrev.

*Gäller endast i de affärer vi medverkat via Depå Personlig Mäklare.

Finansiell planering

Under den period i livet du är aktiv företagare ligger fokus på att bygga upp din verksamhet, ditt kapital och att långsiktigt planera ditt företagsägande. Vi kan bland annat hjälpa dig med placering av överskottslikviditet, översyn av försäkringsbehovet hos dig och dina anställda samt med annan finansiell planering.

Ägarskifte

Förr eller senare blir det kanske också aktuellt att fundera över nästa steg: att planera för ägarskifte inom företaget. Det kan vara en lång och mödosam process med många dimensioner – ekonomiska, juridiska och inte minst känslomässiga. Vi står vid din sida genom hela processen, från värdering till en eventuell försäljning. Även efter att du har sålt eller överlåtit ditt livsverk har du troligen behov av ekonomisk rådgivning, om än i annan form. Kanske vill du ha hjälp att förvalta det kapital du har förvärvat, planera pensionen eller bosätta dig i ett annat land?

Oavsett var i livet du står, är företagets ekonomi tätt sammanlänkad med din privata. Tillsammans kan vi skapa en trygg helhet för dig, din familj och ditt företag.

Mer information

Vill du veta mer om Guldeken för Företag? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig. Du kan också besöka något av våra kontor i Köping, Arboga eller Kungsör, eller ringa Telefonbanken på 0771-55 00 55 så hjälper vi dig.

Ditt namn (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ja, jag samtycker till att banken använder uppgifterna jag fyllt i ovan för att hjälpa mig med mitt specifika ärende.
Du samtycker med användandet av detta formulär att din ifyllda information ovan administreras av banken. Uppgifterna du lämnar sparas högst i sex månader eller i nära anslutning till din begäran om radering. För detaljerad information om bankens behandling av personuppgifter och dina rättigheter som registrerad besök www.sparbankenvm.se/gdpr.