Förmögenhetsrådgivning

Private Bankingenheten ägnar sig åt rådgivning till förmögna kunder. Det handlar om långsiktig ekonomisk planering där placeringsstrategi, skattefrågor, försäkringsanalys och juridiska frågor får stort utrymme. Förutom att kunderna erbjuds egna specialutbildade rådgivare så ingår även jurister, försäkringsspecialister och aktiemäklare i teamet på Private Banking som ser till att kunderna får bästa möjliga rådgivning.

Så här fungerar förmögenhetsrådgivning

Din rådgivare fungerar som nyckelperson och har det yttersta ansvaret för kontakterna med dig. Rådgivaren är särskilt utbildad och licensierad.

Mer information

Vill du veta mer om förmögenhetsrådgivning? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig. Du kan också besöka något av våra kontor i Köping, Arboga eller Kungsör, eller ringa Telefonbanken på 0771-55 00 55 så hjälper vi dig.

Ditt namn (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ja, jag samtycker till att banken använder uppgifterna jag fyllt i ovan för att hjälpa mig med mitt specifika ärende.
Du samtycker med användandet av detta formulär att din ifyllda information ovan administreras av banken. Uppgifterna du lämnar sparas högst i sex månader eller i nära anslutning till din begäran om radering. För detaljerad information om bankens behandling av personuppgifter och dina rättigheter som registrerad besök www.sparbankenvm.se/gdpr.

Förmögenhetsrådgivning innebär att du får:

  • Personlig licensierad förmögenhetsrådgivare som har ansvaret att bistå dig i förvaltningen av din förmögenhet. Rådgivaren är särskilt utbildad för förmögenhetsrådgivning.
  • Minst två inbokade möten med din rådgivare varje år för genomgång och planering av din ekonomi.
  • Kontinuerlig uppföljning av dina affärer.
  • Kvalitetssäkring genom väl dokumenterade rådgivningar.
  • Hög tillgänglighet – din rådgivare har få kunder och kan därför ägna mer tid åt varje person.
  • Analyser, tips och affärsförslag från erfarna och meriterade analytiker hos vår samarbetspartner Swedbank Investment Center. Vi samarbetar även med Indecap.
  • Hög aktivitet i form av kundträffar och företagsbesök med intressanta föreläsare.
  • På plats finns bankens samtliga specialister inom områden som placeringsstrategi, skattefrågor, försäkringsanalys, juridiska frågor och aktieaffärer.

Våra förmögenhetsrådgivare

Patrik Aleslöv

Förmögenhetsrådgivare
0221-344 74

Maria Söder Jansson

Förmögenhetsrådgivare
0221-344 33

Anneth Köld

Förmögenhetsrådgivare
0221-344 32