Fondguiden

Noga utvalda fonder, handplockade av våra experter. Innehåller olika fondtyper och risknivåer.
Fondguiden

Analyser och omvärldsbevakning

På Swedbank Insikt hittar du snabbt och enkelt Swedbanks analyser som konjunkturrapporter, vår investeringsstrategi och kommentarer om aktuella marknadshändelser och marknadsnyheter. Vi analyserar och granskar också hur politiska beslut och ändrade förutsättningar påverkar enskilda individer, hushåll och privatekonomi.
Swedbank Insikt

Analyser hjälper dig hitta intressanta bolag och att välja aktier som det passar att investera i beroende på konjunkturläge och andra faktorer i bolagets omvärld.
Aktieanalyser

Swedbanks Investeringsstrategi syftar till enhetlig rådgivning samt goda placeringsrekommendationer och väl underbyggda argument till dessa. Rapporten utkommer i februari, maj och oktober med kortare månatliga uppdateringar.
Swedbanks Investeringsstrategi (Swedbank Insikt)

Nyheter om börs och marknad

I Aktiellt håller du dig uppdaterad om marknaderna via aktuella bolagsanalyser, artiklar och bloggar om börs och omvärld. Du når Aktiellt via värdepapperstjänsten i internetbanken under menyvalet ”Artiklar och Analyser” eller via mobilbanken under ”Spara och Placera” – ”Nyheter” i nedre högra hörnet.
Webbtidningen Aktiellt

Aktie-TV guidar dig genom bankens aktuella allokeringsvy, synen på aktiemarknaden och vilka sektorer samt börsbolag som kan vara intressanta att placera i.
Aktie-TV

I Veckans Börs och Marknadsmagasinet kommenteras och analyseras aktuella händelser på börsen och i omvärlden. Här hittar du även kommentarer och analyser om konjunktur, räntebesked och intervjuer med vd:ar för börsbolag.
Swedbank Direkt (Swedbank TV)