Följ med på en unik inblick i bankens aktuella allokeringsvy där våra strateger diskuterar konjunkturen, aktuella teman och aktiemarknaden. Flera av Roburs förvaltare medverkar och berättar om sina respektive fonder. Vi kommer också att träffa ett antal analytiker från Kepler Cheuvreux som kommenterar sina bolag och den branschen de följer. 

Här är ett axplock av innehållet av höstens Aktie-TV

  • Våra experter ger en uppdatering om marknaden, konjunkturen och den egna ekonomin, just nu och i ett längre perspektiv. Hur ser de på aktiemarknaden nu och framåt?
  •  ” Att jaga snabba pengar är ett säkert sätt att aldrig bli rik. Så här får du dina pengar att växa - några få enkla tips som berikar ditt liv och som gör att du slipper ligga vaken om natten och oroa dig över din ekonomi.” Vår privatekonom Arturo Arques kommer med handfasta tips och råd hur man kan tänka runt sitt sparande.
  •  Liza Jonson resonerar runt den klassiska frågan, Hållbarhet och avkastning – kan de gå hand i hand? Hon utvecklar också varför hållbarhet är en så central del i förvaltningen och vilka hållbarhetstrender som kan komma framöver
  •  Vd:arna för Balder, Trelleborg och Mekonomen ger sin syn på utvecklingen av bolagen just nu och hur de ska växa framåt. Våra analytiker ger sina kommentarer och kommer att göra fördjupningar i ett antal sektorer.
  •  Förvaltare från Robur ger en uppdatering om hur de ser på framtiden för sina respektive fonder och marknader. Fokus kommer att ligga på Småbolag Norden, Allemansfond Komplett och Climate Impact.
  •  Fredrik Warg, chef för Aktiv Handel och Rådgivande Förvaltning, och Eva Trouin, Chef Kundupplevelser, tar oss med på en sparaspaning om nuläget, framtiden och hur man kommer igång med sitt sparande
  •  Hur är stämningen på handlargolvet? Vilka bolag är inne i värmen och vilka är kalla? Det kommer vi att få reda på och toppar det med lite praktiska tips i ”Tips från coachen”.


Programmet i sin helhet samt bonusmaterial med längre intervjuer publiceras 17 november 18.30 på Aktiellt, vår samlingsplats för placeringar och sparande.

Datum: 17 november 18.30
Höstens Aktie-TV 

Och kolla gärna in Aktiellt  för tips och dagliga uppdateringar från aktiemarknaden!

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En placering i finansiella instrument aktier innebär ett risktagande och du kan förlora hela eller delar av det investerade kapitalet. Vid en placering i utländska finansiella instrument kan utfallet även påverkas av förändringar i respektive lands valutakurs.

För Swedbank Roburs fonder finns även aktuella faktablad, informationsbroschyrer och fondbestämmelser att hämta hos din återförsäljare eller på swedbankrobur.se.