PrivatlånDirekt –

Låna till vad du vill

Med PrivatlånDirekt kan du låna från 20 000 kr till 500 000 kr.

  • Lös lånet när det passar dig
  • Välj återbetalningstid, upp till 10 år
  • Ansök online och få besked direkt

» Ansök om privatlån

Låna upp till 500 000 kr utan säkerhet

Ibland behöver man låna pengar. Ska du renovera, köpa en ny soffa eller ut och resa? Vi hjälper dig med rätt lån. För att ansöka om lån behöver du ha en regelbunden inkomst, inga betalningsanmärkningar och vara över 18 år. Låna från 20 000 kr till 500 000 kr.

Ansök online med Mobilt BankID

Som kund i Sparbanken kan du ansöka om lån med Mobilt BankID via internetbanken eller Appen. När du ansöker tar vi en kreditupplysning och gör en bedömning av din ekonomi. Har vi inga frågor får du besked direkt. Blir du erbjuden ett lån kan du läsa handlingarna och sedan signera med ditt mobila BankID och få pengarna insatta på ditt konto.

» Ansök om PrivatlånDirekt online

Du kan även ansöka om lån via telefon, 0771- 55 00 55, eller på något av våra bankkontor.

Soffgrupp

Oavsett om du lånar på lång eller kort sikt, ligger det både i ditt och vårt intresse att din ekonomi ska klara den belastning som lånet kan innebära. Tänk därför noga igenom vilka följder lånet får för din ekonomi och vad som händer om du till exempel blir sjuk eller plötsligt får lägre inkomster av andra skäl.

Är du osäker på hur din ekonomi klarar lånet? Ring 0771-55 00 55 eller besök närmaste bankkontor så får du snabbt hjälp att fatta rätt beslut.

För att få låna

För att få ett lån hos oss ska du ha fyllt 18 år och ha en regelbunden inkomst, som inte är bidrag, studiemedel eller liknande. Det ska finnas utrymme i din ekonomi för att betala kostnaderna som är förknippade med lånet. Du får inte ha några betalningsanmärkningar. Räntan och amorteringstiden beror på dina ekonomiska förutsättningar och på vad du använder lånet till.

Priser och fakta om lånet

Kreditränta: 3,84 – 12,84 % (räntan är rörlig och bestäms individuellt)
Lånebelopp: 20 000 – 500 000 kr
Återbetalningstid: Upp till 10 år
Uppläggningsavgift: 300 kr
Aviseringsavgift: 0 kr vid avisering i internetbanken (45 kr vid postal avisering)

Kreditbelopp: 100 000 kr
Återbetalningstid: 5 år
Exempelränta: 4,98 %
Avgifter: Se ovan
Effektiv ränta 5,22 %
Totalt belopp att betala: 113 472 kr vilket motsvarar 1 886 kr per månad. Vid utbetalning tillkommer uppläggningsavgift 300 kr, den är inkluderad i totalt belopp att betala. Antal månadsbetalningar är 60 st vid en återbetalningstid på 5 år.

Det här är en förenklad kalkyl och avvikelser kan förekomma i det enskilda fallet. För en mer exakt beräkning av din lånekostnad och ytterligare information om Privatlån kontakta oss.

Beräknat som annuitet
I alla våra exempel har vi räknat med annuitet. Det innebär att du, på ditt lån, betalar av (amorterar) mindre i början och mer på slutet. Vilket gör att du får en ungefär lika stor månadskostnad under hela tiden.