Hoppa till textinnehållet

kan din ekonomi påverkas av coronaviruset

Ta del av aktuell information som sparande, bolån och andra bankärenden.

Hör av dig till oss vi finns här för dig

Just nu lever vi alla i en extrem situation i spåren av Coronaviruset. Många privat- och företagskunder kontaktar oss med frågor, och är oroliga för sin och/eller företagets ekonomi.


Vår uppmaning till dig är – hör av dig till oss så kan vi tillsammans hjälpas åt att se över möjligheter som underlättar för just dig eller ditt företag. Ju tidigare du hör av dig desto bättre.


Varmt välkommen att kontakta oss – vårt Kundcenter har öppet för dig på telefon 0771-55 00 55, kl 08 till 20 alla vardagar.

Hjarta

Ge-tillbaka-kortet

Betala med vårt betal- och kreditkort, Västra Mälardalskortet, och var med och stötta den lokala handeln i Köping, Arboga, Kungsör och Kolsva.*

Västra Mälardalskortet

*Sparbanken skänker 10 kronor per köp (upp till 175 000 kr) fr o m april t o m december 2020 till utveckling av den lokala handeln, när du handlar med kortet i någon av butikerna i Västra Mälardalen Handel.

**Kreditränta för närvarande 9,95% rörlig. Årsavgift: 295 kr (årsavgift Ekenkund 195 kr). Vid en utnyttjad kredit på 15 000 kr är den effektiva räntan för närvarande 14,12% (Beräknat på ordinarie kreditränta, ordinarie årsavgift samt aviavgift). Den effektiva räntan är beräknad som ett exempel utifrån att krediten är betalt inom 12 månader och att 30 räntefria dagar har nyttjats. Beräkningen är vidare gjord med utgångspunkten att kortet nyttjats utan andra avgifter som exempelvis uttagsavgift. Annat sätt att utnyttja krediten kan leda till högre effektiv ränta.

Det sammanlagda belopp som ska betalas är 16 223 kr.(Beräknat på ordinarie kreditränta, ordinarie årsavgift samt aviavgift). Beloppet är ett representativt exempel och är avhängigt av utnyttjad kredit, hur krediten är använd och om den är nedbetald. Av beloppet avser 15 000 kr själva kreditbeloppet och resterande belopp avser ränta/avgift. Beräkningen sker med utgångspunkt i att krediten är återbetald på 12 månader och att 30 räntefria dagar har utnyttjats. Beräkningen utgår från att krediten nyttjas utan avgift exempelvis för kontantuttag i uttagsautomat.