Hoppa till textinnehållet

Är du student och vill jobba extra?

Är du student, gillar att lära dig nya saker, att träffa mycket folk och är intresserad av ekonomi? Välkommen till Sparbanken! Här har vi härliga arbetskamrater, skön stämning och för den som visar framfötterna finns alla möjligheter att växa – både som medarbetare och människa. Visst låter det kul! Skicka in din ansökan på studs, intervjuer sker löpande.

Om dig

Vi tror att du är i början av din högskoleutbildning med inriktning ekonomi, och att du är ute efter ett givande och utvecklande extrajobb här i dina hemtrakter Köping, Arboga eller Kungsör. Vi tror också att du trivs med att arbeta i högt tempo och i en fartfylld miljö. Och att du tycker om mötet med människor, är serviceinriktad och har erfarenhet av kundkontakt sedan tidigare. Som person är du social, engagerad och har egen drivkraft.

För att lyckas i rollen behöver du ha lätt för att samarbeta med dina kollegor. Vi tror också att du är initiativtagande och intresserad av att lära dig nya saker.


Om oss

Som äkta Sparbank bedriver vi verksamhet på ett annorlunda sätt än andra banker. Vår idé är att göra nytta för våra kunder och för Västra Mälardalen. Vi har inga aktieägare utan vårt överskott återinvesteras i Västra Mälardalen, i företagande, kultur och idrott. 

Läs gärna mer om oss och vår idé här eller följ oss på sociala medier @sparbankenvm.

Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan och CV, gärna så snart som möjligt då vi gör löpande urval, men senast den 14 oktober 2020. Skicka din ansökan via e-post till 

Vill du veta mer om tjänsten?

Per Karlsson

Frågor om tjänsten besvaras av

Per Karlsson

Rörelsechef och vice VD
Tel 0221-344 50

e-post

Annett Litz

Annett Litz
Personalchef
Tel 0221-344 76
E-post