Hoppa till textinnehållet

Rådgivare Privat

Vi förstärker med fler medarbetare och söker dig som vill vara med och driva Sparbanken Västra Mälardalen framåt. Hos oss arbetar du i en verksamhet med korta beslutsvägar, och du får stor möjlighet att påverka din egen utveckling. Du arbetar självständigt med omsorgsplikt gentemot bankens kunder. Och visar du framfötterna får du möjlighet att växa – både som medarbetare och människa. Vi söker nu en rådgivare som i huvudsak kommer jobba med rådgivning till privatkunder på vårt kontor i Arboga-Kungsör.

 

Om jobbet

Som Rådgivare Privat hos oss jobbar du nära dina kunder och i en omväxlande miljö. Utifrån kundens behov ger du råd och föreslår lösningar som täcker hela kundens ekonomi. Du kommer främst att jobba med en egen bas av kunder i bokade kundmöten, men även hjälpa privat- och företagskunder som besöker kontoret spontant. Du jobbar proaktivt med stort eget ansvar.

Vi verkar i en bransch i ständig förändring och vi strävar efter att hjälpa och guida våra kunder framåt. För att lyckas i din roll krävs att du är nyfiken och håller dig uppdaterad inom digitalisering och teknikutveckling.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde efter överenskommelse.

Vem är du?

Du tycker om mötet med människor och drivs av att utveckla och fördjupa befintliga och nya relationer. Vi ser helst att du tidigare jobbat med rådgivning inom bank och vi vill att du har SwedSec Rådgivarlicens och Bolånelicens. Som person är du social, engagerad och har egen drivkraft. Du fungerar väl i team men kan även arbeta självständigt och ta egna initiativ. För att vara framgångsrik i rollen behöver du vara energifylld, säljinriktad och ha en stark drivkraft att nå uppsatta mål.

Om oss

Som lokal Sparbank bedriver vi verksamhet på ett annorlunda sätt än andra banker. Vår idé är att göra verklig nytta för våra kunder och för Västra Mälardalen. Vi har inga aktieägare utan vårt överskott återinvesteras i Västra Mälardalen, i företagande, kultur och idrott.

Vi arbetar aktivt med hållbarhet, utifrån FN:s Agenda 2030-program, och har under våren 2021, som sjunde bank i Sverige, undertecknat FN:s principer för ansvarsfull bankverksamhet. Läs gärna mer om hur vi tänker kring hållbarhet här.

Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan och CV, gärna så snart som möjligt då vi gör löpande urval, och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, som är den 30 augusti 2021. Ansök via e-post till

Läs gärna mer om oss här eller följ oss på sociala medier @sparbankenvm.

Jobba hos oss

Vill du veta mer om tjänsten?

Maria Franson

Frågor om tjänsten besvaras av

Maria Franson

Kontorschef Arboga-Kungsör

Tel 0227-15654

e-post

Susanne Sirby

Facklig företrädare för Finansförbundet är

Susanne Sirby

Tel 0589-875 07

e-post

Åsa Björklund

Åsa Björklund

Stf Kontorschef Arboga-Kungsör

Tel 0589-875 37

e-post

Mer om Sparbanken