Hoppa till textinnehållet

Ledig tjänst

Medarbetare Kundcenter

Är du grym på service och brinner för kundrelationer? Vi söker en rådgivare till vårt Kundcenter i Köping. Här möter vi våra kunder via telefon och digitalt, och erbjuder hjälp inom alla typer av frågor, även avancerad rådgivning inom privat- och företagsekonomi.

 

Om jobbet

I rollen som rådgivare på Kundcenter kommer du både kunna hjälpa kunden direkt, samt guida rätt i våra digitala kanaler, både per telefon och genom skriftlig kommunikation. Vi arbetar såväl händelsestyrt som proaktivt, alltid med omsorg gentemot våra kunder, och det gäller både att identifiera och utveckla kundernas ekonomi, men även att arbeta med att hitta nya affärsmöjligheter.

Hos oss ingår du i ett team där alla hjälps åt. Vi arbetar för att skapa kundmöten i världsklass där varje individuell prestation är viktig för att vi ska nå framgång i teamet. Du får ett synligt och nära ledarskap och vi arbetar kontinuerligt med din personliga utveckling. Vi förväntar oss att du bidrar med positiv energi och dina egna erfarenheter till teamet.

Vem är du?

För att passa i rollen behöver du vara initiativtagande och ha stark egen drivkraft. Du behöver också ha förmågan att snabbt kunna förstå kundens behov och hitta matchande lösningar. Vi letar efter dig som är social, positiv och utåtriktad och vill arbeta affärsmässigt och proaktivt för att bibehålla och öka vår höga kundnöjdhet. Har du Swedsec Rådgivarlicens, bolånelicens och Försäkringsdistributionsrätt Liv/Sak är det meriterande. Saknar du några av de formella kraven kommer vi att hjälpa dig att läsa in dessa.

Om oss

Som lokal Sparbank bedriver vi verksamhet på ett annorlunda sätt än andra banker. Vår idé är att göra verklig nytta för våra kunder och för Västra Mälardalen. Vi har inga aktieägare utan vårt överskott återinvesteras i Västra Mälardalen, i företagande, kultur och idrott.

Vi arbetar aktivt med hållbarhet, utifrån FN:s Agenda 2030-program, och har under våren 2021, som sjunde bank i Sverige, undertecknat FN:s principer för ansvarsfull bankverksamhet. Läs gärna mer om hur vi tänker kring hållbarhet här.

Vill du veta mer om tjänsten?

Annelie Burén

Frågor om tjänsten besvaras av

Annelie Burén

Chef Kundcenter 

Susanne Sirby

Facklig företrädare för Finansförbundet är

Susanne Sirby

0589-875 07

Mer om Sparbanken