Hoppa till textinnehållet

Företagsrådgivare med driv för det lokala näringslivet

Vi på Sparbanken Västra Mälardalen satsar framåt. Vi bygger om kontor och vill bli fler. Vi gör det för att fortsätta vara nära våra kunder, på riktigt, och ge service och kundnytta i världsklass. Vill du hänga med på vår framtidsresa? Du får chansen att vara med och påverka och forma nya arbetssätt som gör skillnad.

Vi söker dig som är erfaren företagsrådgivare till våra kontor i Arboga och Kungsör. Har du några eller till och med många års erfarenhet av rådgivning/försäljning inom bank och känner att det skulle vara kul med en ny utmaning – då är vi rätt säkra på att du skulle trivas hos oss.

Om rollen företagsrådgivare

Nu finns en fantastisk möjlighet att ansluta till vårt team som jobbar med företagskunder. Som företagsrådgivare hos oss har du ett fritt men ansvarsfullt uppdrag som utgår från att hjälpa företagskunder med deras ekonomi. Vi är en liten bank men med utbudet som hos en storbank. Vi har nära till varandra och hjälps åt för att hitta de absolut bästa lösningarna för våra kunder. Det gör oss till ett starkt och välfungerande team. Dina kompetenta kollegor finns nära till hands, och ledningsgrupp likaså. Vi har byggt om kontor för att anpassa för framtidens kundmöten, och även för att ha toppklassig arbetsmiljö för våra medarbetare.

Hos oss ansvarar du för dina egna kunder. Du har även ett proaktivt ansvar att hitta nya kunder. Men du har såklart många erfarna rådgivarkollegor, våra specialister och vårt eget lokala Kundcenter att bolla med i alla lägen.

Din profil

För att passa i rollen är du nyfiken, social och ansvarstagande. Du trivs med att möta människor och är bra på att utveckla och fördjupa relationer. Vi ser helst att du har SwedSec Rådgivarlicens och Bolånelicens, och det är viktigt att du trivs med nätverkande och att representera banken i olika sammanhang, till exempel på olika företagsevenemang tillsammans med det lokala näringslivet.

Vilka är vi?

Vi tycker att våra kunder är det viktigaste i världen. Att träffa våra kunder och hjälpa dem med deras ekonomi är faktiskt det bästa vi vet. Vi har ju till och med byggt om våra kontor och anställer nu fler rådgivare för att vi ska kunna träffa fler kunder varje dag. Men att vara Sparbank innebär så mycket mer än så. Förutom att vi har bra banktjänster och duktiga medarbetare vill vi också göra nytta i Köping, Arboga och Kungsör. Det är ju här vi har vår verksamhet och våra kontor. Därför delar vi med oss av vår vinst till idrottsföreningar, projekt och skolsatsningar som gör det ännu bättre just här. Hållbarhet, långsiktighet och kundnytta är några av våra ledord. Både nu och i framtiden.

Vi erbjuder

Det är viktigt med gemenskap och hälsa, tycker vi. Därför ordnas roliga aktiviteter för våra medarbetare flera gånger om året. Härliga kollegor, ett schysst friskvårdsbidrag och stora utvecklingsmöjligheter finns också här. Du får också stora möjligheter att själv styra din dag när du jobbar hos oss. ”Frihet under ansvar” är nästintill en klyscha, men det är faktiskt så vi jobbar här.

Har du frågor?

Kul att du vill veta mer! Hör av dig till Åsa eller Jan. Du hittar kontaktuppgifter till dem och vår fackliga företrädare Susanne nedan.

Åsa Björklund

Åsa Björklund, stf kontorschef Arboga-Kungsör
Tel 0589-875 37
e-post

Jan Ulväng

Jan Ulväng, rörelsechef,
Tel 0221-344 02
e-post

Susanne Sirby

Facklig företrädare för Finansförbundet är
Susanne Sirby
Tel 0589-875 07
e-post