Hoppa till textinnehållet
Aktivt val

Glad sommar!

Tiden flyger fram som vanligt och strax är det högsommar igen. Vi vill önska en riktigt härlig sommar och passa på att berätta om några av vårens projekt som du som kund hos oss varit med och möjliggjort. 

Vi är stolta över vårt samhällsengagemang

Pontus OS-satsning gav stipendium

Pontus Lundh har utsetts till årets OS- talang av oss på Sparbanken. Lycka till på din brottningsresa, säger vi.

- Jag skulle vilja rikta ett stort tack till Sparbanken Västra Mälardalen för det här stipendiet som hjälp i min OS-satsning mot Tokyo 2020. Tack så mycket, säger Pontus Lundh från Arboga Atletklubb.

 

Pontus Lundh

Bidrag ger ökad kunskap kring demens

Köpings Demensförening skickade in en  ansökan till Sparbanksmiljonen och blev en av vårens vinnare.

- Vi är jätteglada för de här pengarna som gör det möjligt för oss att sprida information och kunskap om demenssjukdomar. Vi tänker ta hit föreläsare och fira lite i höst då vi har 25-årsjubileum, säger Irina  Axelsson från Köpings Demensförening. 

Köpings Demensförening
Samhällsnytta i siffror

Heja Arboga Atletklubb - ordnade SM i fristil

Arboga Atletklubb skickade in en ansökan till Sparbanksmiljonen - och fick 25 000 kronor till att arrangera SM i fristil i maj.

- Pengarna kom väl till användning - de gick till webbsändning av arrangemanget, berättar ordförande Helena Larsson. Under helgen samlades hela Sveriges brottningselit i Vasahallen. Snyggt jobbat Arboga Atletklubb, säger vi.

Arboga Atletklubb

Grattis Assar - årets Talang

Cyklisten Assar Åkerström utnämndes till årets Talang i vårens omgång av Sparbanksmiljonen.

Assar drömmer om att bli cykelproffs och tävlar för Kungsörs SK. Under Barn- och Ungdomsfestivalen i Köping i maj fick Assar ta emot check och blommor från scenen på Hökartorget från Sparbankens VD Mikael Bohman. 

 

Checkar

Vad drömmer du om?

Som äkta Sparbank använder vi vinsten till bra saker på vår hemmaplan – vill du också göra vår del av världen till en bättre plats? I så fall kanske vi kan hjälpa dig att uppfylla dina drömmar. Skicka in din ansökan senast den 30 september.

Orange hjärta