Intresserad av att jobba på Sparbanken?

Vi är intresserade av dig som är duktig på att bygga kundrelationer och vill arbeta med att göra affärer som är bra både för oss och för våra kunder. Hos oss får du chansen att jobba i en sparbank med korta beslutsvägar och goda möjligheter att påverka din egen utveckling.

Har du tidigare erfarenheter av att jobba i bank är det meriterande.

Välkommen att skicka din ansökan med CV till vår personalavdelning via e-post till es.mv1498201283nekna1498201283braps1498201283@mort1498201283slhik1498201283.anir1498201283atak1498201283

Här hittar du oss på LinkedIn:

Johanna vid sitt skrivbord

”Ända sedan jag gick i åttan har jag velat jobba på bank.”
Johanna, Rådgivare Kundservice

Läs om hur Johanna om tycker att det är att jobba på Sparbanken

Namn: Johanna Ekblad

Befattning: Rådgivare kundservice

Arbetsort: Köping

Har arbetat på Sparbanken sedan: Sommaren 2011

Utbildning: 4-årig Civilekonomexamen från Örebro Universitet

Hur hamnade du på Sparbanken?
Jag har velat jobba på bank sedan i åttan och läste därför Civilekonomprogrammet på Örebro Universitet. Jag kom in som semestervikarie på kontoret i Arboga och nu är jag fast anställd i Köping.

Vad är roligast med att jobba på Sparbanken?
Variationen av arbetsuppgifter och att det är ett socialt arbete med mycket kundkontakt. Det är utvecklande också, det kommer alltid nya ärenden. Och flexibelt både i arbetstider (flextid) och arbetsuppgifterna.

Hur är utvecklingsmöjligheterna?
Utvecklingsmöjligheterna är goda. Antingen börjar man arbeta som privatrådgivare efter några år som rådgivare i kundservice, eller så stannar man kvar där man är om man vill det. Det finns även möjligheter att söka sig till andra avdelningar inom Sparbanken, såsom företagsavdelningen eller ekonomiavdelningen.

Att jobba på sparbanken

Vi tänker annorlunda – hur tänker du?

Hur är det att jobba på Sparbanken Västra Mälardalen? Svaret är: Lite annorlunda än i vanliga banker. Vi kan konstatera att många medarbetare stannar länge hos oss. Kanske kan det bero på att gemenskapen i banken är stor. Och på att vi tänker lite annorlunda.

 

Vi bedriver bankverksamhet med utgångspunkt i långsiktighet och sunt förnuft snarare än kvartalsekonomi. Och hela vårt engagemang investeras i regionen Västra Mälardalen, precis som tanken en gång var med sparbanksidén.

 

Vårt motto som genomsyrar banken är att vi agerar som en nära vän för varandra och för våra kunder. Det ger en god grund för att bygga starka relationer – vår styrka och framgångsfaktor.

 

Vi ska hjälpa våra kunder att utveckla sin ekonomi. För att lyckas med det behöver vi engagerade och kompetenta medarbetare som vill arbeta med att bygga goda kundrelationer och göra affärer som är bra både för kunden och för banken.

 

Hos oss får du möjlighet att arbeta i en verksamhet med korta beslutsvägar och stor möjlighet att påverka din egen utveckling. Du arbetar självständigt med stort eget ansvar. Och visar du framfötterna får du möjlighet att växa – både som medarbetare och människa.

 

Så tänker vi. Hur tänker du?

Lediga tjänster

För närvarande har vi inga lediga tjänster, men är du intresserad av att jobba hos oss tar vi gärna emot din ansökan med CV för eventuella kommande rekryteringar.

Välkommen att skicka din ansökan med CV till vår personalavdelning via e-post till *protected email*