Har du fyllt 18 år? Vill du bli kund i en äkta sparbank? Ansök direkt med hjälp av Mobilt BankID. Det tar endast några minuter att fylla i en ansökan.

Kundtjänst

Välkommen till Sparbanken Västra Mälardalen!

När du blir kund online får du direkt tillgång till ett kostnadsfritt konto hos oss. Vill du sedan ansluta fler tjänster kan du enkelt göra det i internetbanken.

  • Ansök enkelt och smidigt online med Mobilt BankID
  • Du får direkt tillgång till ditt nya konto.
  • Du ansöker smidigt och enkelt om fler banktjänster i internetbanken.

Så här blir du kund online i Sparbanken Västra Mälardalen!

Använd Mobilt BankID som din legitimering

Mobilt BankID är den absolut vanligaste identifieringsmetoden online och mycket beror på att det är ett säkert och smidigt sätt att identfiera sig på nätet.

Svara på några frågor

När du blir kund hos oss ställer vi ett antal frågor om hur du kommer använda dina tjänster hos oss. Det gör vi för att skydda dig och banken från brott. Helt i linje med svensk lagstiftning.

Signera avtal och villkor

Välkommen som kund i en äkta sparbank! Nedan kan du läsa mer om vad som ingår när du blir kund online.

Vad ingår när jag blir kund online?

Direkt efter en godkänd ansökan får du tillgång till ett kostnadsfritt privatkonto och internetbanken utan betaltjänst.

Betaltjänsten gör det möjligt för dig att betala räkningar och kostar 180 kr per år. Betaltjänsten beställer du direkt på ett enkelt sätt i din onlineansökan.

Vill du ha fler tjänster kan du ansöka direkt om dessa i internetbanken. I vissa fall kan det krävas att du utökar användningen av ditt Mobila BankID med hjälp av ett kodkort. Vi skickar kodkortet automatiskt inom fem dagar. Du kan även som kund hämta en säkerhetsdosa hos oss.

Har du fler frågor eller bara vill komma i kontakt med oss?