Välkommen till en äkta sparbank!

Vi är lite annorlunda än andra banker. Såklart har vi ett liknande utbud av produkter och tjänster, allt från kassatjänster till kvalificerad rådgivning för såväl privatpersoner som företag. Dessutom har vi en rad specialister på försäkringar, familje- och affärsjuridik, lantbruk och kapitalförvaltning. Hos oss finns även Västra Mälardalens enda aktiehandlarbord. Men Sparbanken Västra Mälardalen styrs på ett annat sätt och det gör nytta både för dig som kund och för Västra Mälardalen. Läs gärna mer om det under Om banken.

Hur är det att vara kund i Sparbanken Västra Mälardalen?

Det bästa sättet att få reda på det är förstås att bli kund, eller prata med någon du känner som är kund.  Men det finns några saker vi själva gärna framhåller. En är att vi låter det sunda förnuftet styra våra beslut och råd. En annan är att vi säger vad vi tycker. Du kan känna dig trygg med att vi är uppriktiga i vår rådgivning. Vi tror på långa relationer och vår avsikt är att vara en bank för hela livet – i högkonjunktur såväl som lågkonjunktur.

Bli bankkund

För att bli kund i en svensk bank måste du kunna identifiera dig med en giltig identitetshandling. Du behöver också förklara varför du behöver ett bankkonto. Här får du vägledning om vilken information banken behöver från dig när du besöker ett bankkontor. Läs mer här.

Becoming a bank customer

In order to become a customer of a Swedish bank, you have to be able to identify yourself with a valid identification document. You also need to explain why you need a bank account. Read more about what kind of information the bank requires from you by clicking at this link.

Bli kund online

Nu kan du som är över 18 år bli kund i Sparbanken Västra Mälardalen endast med hjälp av ett Mobilt BankID.

Bli företagskund

Här kan du läsa mer om och bli Företagskund i Sparbanken Västra Mälardalen.

Att byta bank

För dig som vill byta bank till Sparbanken finns en checklista som kan vara bra att läsa igenom, så att bytet blir så enkelt och smidigt som möjligt. Till checklista

Fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi dig.

Ditt namn (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Gatuadress

Postnummer och ort

Ja, jag samtycker till att banken använder uppgifterna jag fyllt i ovan för att hjälpa mig med mitt specifika ärende.
Du samtycker med användandet av detta formulär att din ifyllda information ovan administreras av banken. Uppgifterna du lämnar sparas högst i sex månader eller i nära anslutning till din begäran om radering. För detaljerad information om bankens behandling av personuppgifter och dina rättigheter som registrerad besök www.sparbankenvm.se/gdpr.