Kortinlösen

Öka dina affärsmöjligheter med kortinlösen

Vill du ge dina kunder möjlighet att betala med kort och samtidigt öka din försäljning? Vi erbjuder via vår samarbetspartner Swedbank Babs lösningar för dina kortbetalningar som är enkla och smidiga, både för dig och för dina kunder.

  • Kortbetalning med högsta möjliga säkerhet för dig och dina kunder
  • Likvidutbetalning nästkommande bankdag
  • Fakturering av kostnaderna för kortinlösen månaden efter försäljning
  • Statistik månadsvis över dina kortbetalningar
  • Kundservice med hög servicenivå som hjälper dig med dina frågor om betalningar med kort.

Kortinlösen via Terminal
Kortbetalningar gör betalningsrutinerna bekvämare för dig och dina kunder och de bidrar till att göra arbetsplatsen säkrare för dina medarbetare. Dessutom ökar försäljningen om dina kunder har möjligheten att betala med kort. Vi erbjuder kortinlösen genom fristående terminaler, kassaintegrerade terminaler samt i automatmiljö.

Kortinlösen via Automat
Att erbjuda kortbetalning i automater och andra självbetjäningsmiljöer ger dig möjlighet till merförsäljning och reducering av kontanthanteringen. Genom samarbetspartners kan vi erbjuda kortbetalningar i automatmiljöer, till exempel för drivmedel, parkering, biltvätt och gåvor.

Kortinlösen via Internet
Kortinlösen via Internet möjliggör kortbetalning för företag med butik på Internet. Ditt företag får tillgång till kortkunder både i och utanför Sverige och kan också erbjuda kunderna att betala i olika valutor. På din e-handelsplats kan du med 3D Secure erbjuda säkra kortbetalningar och där igenom minska din ekonomiska risk. Läs mer om våra tjänster för kortinlösen via Internet

Kortinlösen via Telefonorder
Speciellt för resebranschen kan vi erbjuda Kortinlösen via Telefonorder. Med telefonorder avses en beställning för vara eller tjänst via telefon. I och med detta saknas kortkundens underskrift tillsammans med kortnumret och övriga kortuppgifter. Babs policy är, med tanke på kortsäkerheten, att inte teckna avtal inom segmentet telefonförsäljning, där kunder blir uppringda i hemmet och erbjuds olika typer av varor och tjänster.

Kortinlösen via Mobil
Ta betalt med kort direkt ute hos din kund eller på annan plats. Med en kortläsare kopplad till din smarta telefon eller läsplatta blir det enkelt att ta emot kortbetalningar. Du tecknar ett avtal för Kortinlösen via Mobil samt ett avtal för kortläsaren Babs Micro. Tillsammans med en app som du laddar ner blir det enkelt att ta emot och följa upp kortbetalningarna. I appen får du historik över dina kortbetalningar, kan skicka kvittokopior till dina kunder samt göra returer och makuleringar. Ett snabbt, säkert och enkelt sätt att ta betalt med mobilen.

Babs Access
Babs Access är en kostnadsfri webbtjänst som gör det lättare för dig med kortinlösen att administrera dina korttransaktioner tidseffektivt och smidigt. Du loggar in med något av de fem inloggningssätten. Om du är ansluten till Internetbanken finns en direktlänk in i Babs Access.

Med Babs Access får du tillgång till information om ditt kortinlösenavtal och dina aktuella transaktioner dygnet runt. Du får också en löpande översikt över dina serviceavgifter och elektroniska dokument. Dokumenten serviceavgiftsavi, beställning köpunderlag och rättelsebrev kommer direkt i Babs Access istället för per post. Smidigt, tideffektivt och framförallt miljövänligt.

Du kan enkelt söka efter en specifik transaktion eller dokument från en utvald tidsperiod. I tjänsten finns det även möjlighet att exportera information till Excel, allt för att underlätta dina avstämningar.

Du som redan har ett avtal om kortinlösen via oss behöver teckna ett tilläggsavtal för att få tillgång till Babs Access. Om du blir ny kund hos oss finns Babs Access med på inlösenavtalet.

Mer om Swedbank Babs
Vi samarbetar med Swedbank Babs avseende tjänster för kortinlösen. Swedbank Babs är marknadsledande i Norden och har drivit kortinlösenverksamhet sedan 1984. Läs mer om Swedbank Babs (Du kommer att lämna Sparbanken Västra Mälardalens hemsida och länkas till vår samarbetspartner Swedbank.)

Teknik och säkerhet
Swedbank Babs tillhandahåller alltid högsta möjliga säkerhet och hög driftsäkerhet i produkterna är mycket viktigt. Det finns även information inom området som du som säljföretag behöver ta del av och följa. Under länken nedan finns information gällande Teknik och säkerhet för dig som har kortinlösen hos Swedbank Babs.Läs mer om teknik och säkerhet (Du kommer att lämna Sparbanken Västra Mälardalens hemsida och länkas till vår samarbetspartner Swedbank.)

Mer information

[Allman veta mer vetamerallman=”allmanvetamer”]

Ditt namn (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Din fråga eller meddelande till oss

Ja, jag samtycker till att banken använder uppgifterna jag fyllt i ovan för att hjälpa mig med mitt specifika ärende.
Du samtycker med användandet av detta formulär att din ifyllda information ovan administreras av banken. Uppgifterna du lämnar sparas högst i sex månader eller i nära anslutning till din begäran om radering. För detaljerad information om bankens behandling av personuppgifter och dina rättigheter som registrerad besök www.sparbankenvm.se/gdpr.