Betalningar och kort

Vill du optimera ditt företags lönsamhet? Då är det viktigt att du har enkla, effektiva betalrutiner som gör att du inte har kapital bundet i onödan. Snabb fakturering, bra betallösningar, rätt typ av konto och kort samt tillgång till aktuell information om företagets in- och utbetalningar är en del av detta – och av företagets cash management.

Cash management handlar i korthet om att effektivisera företagets betalrutiner och att tjäna pengar på pengar. Vi har en rad tjänster som kan underlätta arbetet. Du hittar dem i vänstermenyn.

Har du lust att hjälpa till?

Varje dag begås mer än 20 rån i Sverige. Om vi kan minska mängden kontanter i samhället, bli det en tryggare plats för alla. Vi har bestämt oss för att göra vad vi kan. Om du uppmuntrar dina kunder att betala med kort är du också med och bidrar.

e-bokföring – snabbt, enkelt och säkert

e-bokföring passar alla små och medelstora företag som gör sina leverantörsbetalningar via internetbanken. Den har särskilt anpassade funktioner för skogs- och lantbrukare, hantverkare, bostadsrättsföreningar och för dig som driver butik eller sköter ekonomin för en förening. Läs mer om e-bokföring