Pension

Den allmänna pensionen ger cirka hälften av slutlönen i ålderspension, vilket innebär en markant sänkning av inkomsten vid pensionering. Därför erbjuder vi genom vår samarbetspartner Swedbank Försäkring pensionsslösningar för både dig som företagare och för dina anställda.

Swedbank Försäkring har ett brett utbud av pensionslösningar för att täcka in de särskilda behov som finns hos olika grupper som är verksamma inom företaget. Genom Swedbank Försäkring erbjuder vi heltäckande pensionslösningar för både företagare och anställda, som ger ett bra komplement till det allmänna pensions- och försäkringsskyddet.

Mer information

Vill du veta mer eller har du några andra funderingar? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig. Du kan också kontakta din rådgivare, besöka något av våra kontor i Köping, Arboga eller Kungsör, eller ringa Kundcenter på 0771-55 00 55 så hjälper vi dig.

Ditt namn (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Din fråga eller meddelande till oss

Ja, jag samtycker till att banken använder uppgifterna jag fyllt i ovan för att hjälpa mig med mitt specifika ärende.
Du samtycker med användandet av detta formulär att din ifyllda information ovan administreras av banken. Uppgifterna du lämnar sparas högst i sex månader eller i nära anslutning till din begäran om radering. För detaljerad information om bankens behandling av personuppgifter och dina rättigheter som registrerad besök www.sparbankenvm.se/gdpr.