Skog och lantbruk

Sparbanken Västra Mälardalen vill vara den naturliga bankkontakten för Västra Mälardalens skogs- och lantbrukare. Vår starka lokala förankring ger oss bättre möjligheter att utveckla våra tjänster och relationer med våra lantbrukskunder. Som egen självständig sparbank har vi samtidigt kortare beslutsvägar, vilket ger dig som kund en snabbare service. Vår närvaro i landsbygden innebär att vi som arbetar med rådgivning till lantbrukare finns bland våra kunder – nära dig.

Här får du råd som kan göra skötseln av ditt skogs- eller lantbruk enklare. Här kan du också läsa mer om olika lösningar för att betala, få betalt eller kanske behöver investera i din verksamhet.

På Sparbanken Västra Mälardalen har vi särskilda skogs- och lantbruksrådgivare som har gedigen kompetens inom just skogs- och lantbrukets affärer. Välkommen att kontakta oss på 0771-55 00 55 så berättar vi hur vi kan hjälpa dig som är skogs- och lantbrukare.

Martin Jörgensen

Företagsrådgivare
Skog & Lantbruk
0221-344 65

Erik Sandberg

Företagsrådgivare
Skog & Lantbruk
0221-344 70

Mer information

Vill du veta mer eller har du några andra funderingar? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig. Du kan också kontakta din rådgivare, besöka något av våra kontor i Köping, Arboga eller Kungsör, eller ringa Kundcenter på 0771-55 00 55 så hjälper vi dig.

Ditt namn (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Din fråga eller meddelande till oss

Ja, jag samtycker till att banken använder uppgifterna jag fyllt i ovan för att hjälpa mig med mitt specifika ärende.
Du samtycker med användandet av detta formulär att din ifyllda information ovan administreras av banken. Uppgifterna du lämnar sparas högst i sex månader eller i nära anslutning till din begäran om radering. För detaljerad information om bankens behandling av personuppgifter och dina rättigheter som registrerad besök www.sparbankenvm.se/gdpr.

Kunskapsbanken

I ett samarbete mellan Swedbank och andra Sparbanker har vi möjlighet att bjuda på kunskaper och erfarenheter som du kan ha nytta och nöje av. I Kunskapsbanken finns podcasts och filmer som du kan ladda ner i mobilen och dra nytta av i farten. Klicka på länken nedan för att komma till Kunskapsbanken.

Till Kunskapsbanken (länken kommer öppnas i ett nytt fönster, och du kommer komma till vår samarbetspartner Swedbanks sida).