Finansiering

Behov av extern finansiering uppstår tid efter annan i ett företag. Det kan till exempel handla om att förbättra likviditeten via fakturabelåning, finansiera en ny maskin via avbetalning eller ett lån när företaget växer. I menyn till vänster hittar du de alternativ för finansiering som banken kan erbjuda ditt företag.

Vad passar dig bäst?

Vi hjälper till med finansieringen, oavsett vilken maskin du väljer och av vem du köper. Ta reda på vilket lån som är mest förmånligt för dig.

Köp av företag

Köper du en maskin för minst 100 000 kronor exklusive moms av ett företag?

Köp av privatperson

Kostar din maskin mindre än 100 000 kronor exklusive moms, eller köper du maskinen av en privatperson?

Miniräknare

Mer information

Vill du veta mer eller har du några andra funderingar? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig. Du kan också kontakta din rådgivare, besöka något av våra kontor i Köping, Arboga eller Kungsör, eller ringa Kundcenter på 0771-55 00 55 så hjälper vi dig.

Ditt namn (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Din fråga eller meddelande till oss

Ja, jag samtycker till att banken använder uppgifterna jag fyllt i ovan för att hjälpa mig med mitt specifika ärende.
Du samtycker med användandet av detta formulär att din ifyllda information ovan administreras av banken. Uppgifterna du lämnar sparas högst i sex månader eller i nära anslutning till din begäran om radering. För detaljerad information om bankens behandling av personuppgifter och dina rättigheter som registrerad besök www.sparbankenvm.se/gdpr.