Hoppa till textinnehållet

Bäst i Sverige kundnöjdhet

Sparbankerna är bäst i Sverige på kundnöjdhet, både bland privatkunder och företagskunder när Svenskt Kvalitetsindex rapporterar resultatet av den årliga branschundersökningen. Tack alla kunder som varit med och svarat, det bidrar till att vi kan bli ännu bättre i framtiden!

Bild på glada Sparbankare

Välkommen till oss - även hemifrån

För att värna om allas hälsa i denna annorlunda tid vi lever i – ber vi dig att inte besöka våra kontor. Det är en ovanlig önskan från oss, vi vet. Vi brinner ju för att träffa dig och våra andra kunder – men nu får vi helt enkelt göra det på andra sätt än fysiskt. De flesta bankärenden kan utföras digitalt, via appen, internetbanken eller telefonen, genom att du identifierar dig med Mobilt BankID. Du kan till exempel:

 

  • Skicka meddelande till oss i internetbanken eller appen.
  • Utföra ärenden på egen hand i internetbanken eller appen.
  • Boka rådgivning och få svar på frågor, eller hjälp att utföra ärenden genom vårt Kundcenter på 0771-55 00 55, öppet alla vardagar mellan klockan 08 och 20.

 

Tillsammans minskar vi smittspridning och hjälps åt att ta hand om oss själva och varandra. Tack för din förståelse och ditt tålamod.

 

Omtänksamma hälsningar

Mikael Bohman, VD Sparbanken Västra Mälardalen

Varning för falska samtal

Bedragare ringer och påstår att de är från banken eller polisen. De vill komma åt koder från dosan eller att du loggar in med Mobilt BankID. Om du får den här typen av samtal: Lägg genast på. Har du lämnat ut koder, kort- eller kontouppgifter? Kontakta banken på telefon eller besök närmaste bankkontor. Så skyddar du dig mot bedrägerier

Stöd i osäkra tider

Påverkas din ekonomi av coronaviruset? Här har vi samlat våra bästa tips kring sparande, lån, boende, resor och företagande.

Tillsammans för Västra Mälardalen

Årets Sparbanksbonus

Nu är årets Sparbanksbonus här. Den gäller till och med sista april, i butiker anslutna till Västra Mälardalen Handel. 

Sparbanksbonuskortet

Vi har funnits länge - alltså jättejättelänge

Ta del av historiska händelser i vår 175-åriga sparbankshistoria. Hoppas du lär dig något nytt om våra orter och om oss.

Grundarna av Sparbanken Västra Mälardalen

Ansök om Västra Mälardalskortet

Västra Mälardalskortet funkar överallt, men allra bäst hos din lokala handlare. Läs mer om kortets fördelar, villkor och pris.

Västra Mälardalskortet

Utdelning av Föreningsstöd

Totalt är det 89 föreningar som får ta del av den miljon som Sparbanken avsatt i Föreningsstöd. Tisdagen den 16 juni bjöds en representant per förening in till drop-in-mottagning utomhus på Malmön för att ta emot sin check. 

Sponsring av ungdomsidrott

Föreningar som har barn- och ungdomsverksamhet kan ansöka om ett långsiktigt samarbete med oss. Vi prioriterar verksamhet som bidrar till trygghet, hälsa och hållbarhet och som involverar många.

Barn som gör high-five

Sparbanken i skolan

Att lära våra yngsta medborgare mer om ekonomi och samhälle har alltid varit viktigt för oss och vi engagerar oss på många olika sätt. 

 

 

 

Sparbanken i skolan

Stöd i osäkra tider

Påverkas din ekonomi av coronaviruset? Här har vi samlat våra bästa tips kring sparande, lån, boende, resor och företagande.

Följ oss gärna!

@sparbankenvm

Bra länkar

Kontakta oss gärna

Vi som jobbar Sparbanken

Här hittar du kontaktuppgifter till alla oss som jobbar på Sparbanken Västra Mälardalen.

Vi som jobbar här

Välkommen att bli kund hos oss

  • Få personlig rådgivning och hjälp med dina ekonomiska beslut.
  • Smidig app där du kan göra dina bankärenden digitalt.
  • Kom igång med din vardagsekonomi idag.
dator och mobil

Information

3 månaders bolåneränta:
2,39%
1 år 2 år 3 år 4 år
1,79% 1,75% 1,64% 1,65%
Gäller från och med 2020-10-20

Spärra ditt kort

Om du förlorar ditt kort ska du spärra det omedelbart. Linjen är öppen dygnet runt.

Nya räntor

Med anledning av förändringar på räntemarknaden justerar vi räntan. Räntan på krediter och lån till privatpersoner och företag höjs med upp till 0.25 procentenheter. Lån med penningmarknadsrelaterad ränta och lån med bunden ränta berörs inte. Ränteändringen träder i kraft från och med 2020-07-15.