Årets Sparbanksbonus

Sparbanksbonus

Som äkta Sparbank delar vi inte ut miljonbonusar till några aktieägare eller direktörer. Istället ger vi bonus till våra kunder och stöd till projekt, aktiviteter och idéer som gör Västra Mälardalen till en ännu bättre plats att bo och leva på.

Sparbanksbonusen är ett sätt för oss att både premiera dig som är Eken- eller Guldekenkund hos oss, och samtidigt stärka den lokala handeln. På så sätt gör pengarna nytta och utvecklar handeln på vår hemmaplan.

Läs mer om Sparbanksidén

Hur går det till?

I år kommer Sparbanksbonusen, 100 kr, laddad på ett digitalt presentkort. Presentkortet kan användas i butiker anslutna till Västra Mälardalen Handel och är giltigt till och med 2018-11-30. Presentkortet kan inte lösas in mot kontanter. Här kan du se vilka butiker som är anslutna:
www.vastramalardalenhandel.se

Vem får Sparbanksbonus?

Du som har något av våra kunderbjudanden Eken- eller Guldekenkund får Sparbanksbonus.

Läs mer om våra kunderbjudanden

Vill du också ha bonus?

Ring oss på 0771- 55 00 55 eller fyll i formuläret nedan så hjälper vi dig.

Ditt namn (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Din fråga eller meddelande till oss

Ja, jag samtycker till att banken använder uppgifterna jag fyllt i ovan för att hjälpa mig med mitt specifika ärende.
Du samtycker med användandet av detta formulär att din ifyllda information ovan administreras av banken. Uppgifterna du lämnar sparas högst i sex månader eller i nära anslutning till din begäran om radering. För detaljerad information om bankens behandling av personuppgifter och dina rättigheter som registrerad besök www.sparbankenvm.se/gdpr.