Hoppa till textinnehållet

Hör av dig till oss vi finns här för dig

Just nu lever vi alla i en extrem situation i spåren av Coronaviruset. Många privat- och företagskunder kontaktar oss med frågor, och är oroliga för sin och/eller företagets ekonomi.


Vår uppmaning till dig är – hör av dig till oss så kan vi tillsammans hjälpas åt att se över möjligheter som underlättar för just dig eller ditt företag. Ju tidigare du hör av dig desto bättre.


Varmt välkommen att kontakta oss – vårt Kundcenter har öppet för dig på telefon 0771-55 00 55, kl 08 till 20 alla vardagar.

Möjlighet att ansöka om amorteringsbefrielse

Pengar ut är svårt om pengarna inte kommer in. Därför har vi infört möjlighet att söka amorteringsbefrielse på lån, avbetalning och leasing upp till sex månader som du kan ansöka om ifall ditt företag har fått ansträngd likviditet på grund av coronaviruset.

 

Fyll i ansökan via länken nedan så återkommer vi med beslut så snart som möjligt. Eftersom många kontaktar oss om detta just nu kan det ta lite tid att få besked, men vi jobbar på för att du ska få svar så snabbt det går.

Våra samlade tips och råd

Här har vi samlat tips och råd om vad du kan göra för att ta företaget igenom den här svåra tiden.

Lösningar kring lån och finansiering

Vi förstår att det är många företag som har det tufft just nu och inte får in tillräckligt med likviditet för att betala ut löner, leverantörer och liknande. Vi har fler upplägg som kanske kan hjälpa till att förbättra likviditeten om det behövs.

Det här gör regeringen

Regeringen har tagit fram en rad nya åtgärder som ska minska de negativa effekterna för dig som företagare.

Kontakta oss

Du är alltid välkommen att kontakta oss. Just nu rekommenderar vi att du gör dina ärenden via appen, internetbanken eller telefon.