Hoppa till textinnehållet

Aktuell information med anledning av coronaviruset

Hur påverkar Coronaviruset läget på börsen? Och vad gäller om man har en inbokad resa? Här har vi samlat information som du som kund hos oss kanske kan ha nytta av när det gäller Coronaviruset, läget i Sverige och i Västra Mälardalen. Vi uppdaterar löpande.

Hör av dig till oss vi finns här för dig

Just nu lever vi alla i en extrem situation i spåren av Coronaviruset. Många privat- och företagskunder kontaktar oss med frågor, och är oroliga för sin och/eller företagets ekonomi.


Vår uppmaning till dig är – hör av dig till oss så kan vi tillsammans hjälpas åt att se över möjligheter som underlättar för just dig eller ditt företag. Ju tidigare du hör av dig desto bättre.


Varmt välkommen att kontakta oss – vårt Kundcenter har öppet för dig på telefon 0771-55 00 55, kl 08 till 20 alla vardagar.

Amorteringsbefrielse för privatpersoner

Du som privatkund har möjlighet att ansöka om amorteringsbefrielse för dina lån om din ekonomiska situation har påverkats av spridningen av coronaviruset covid-19.

Vad händer världens börser?

Följ våra experters syn på marknaden och hur du bör tänka just nu.

 

 

Vanliga frågor och svar

Många hör av sig till oss nu med frågor i anslutning till coronaviruset. Här har vi samlat våra vanligaste frågor och svar.

Bankärenden för annans räkning

Läs om anhörigbehörighet och om att göra bankärenden för annans räkning på Svenska Bankföreningen.

Ring vårt Kundcenter

Öppet alla vardagar 8-20, vi kan lösa det mesta över telefon genom att du identifierar dig med Mobilt BankID.

Skaffa Mobilt BankID

  • Ladda ner BankID säkerhetsapp från App Store eller Google Play
  • Logga in i internetbanken 

Hur påverkas min resa?

Har du en planerad resa eller funderar på att boka? Vi har samlat information om vad som gäller vid avbeställning, hemförsäkring och kortförsäkring och om du blir sjuk på resmålet.

Vad händer med boräntorna?

Coronavirusets stora påverkan på ekonomin riskerar att sätta djupa spår i konjunkturen. Hur påverkar det hushållens framtida boräntor?

Hur ska man tänka kring pensionen?

Fallande börser och besparingar som förlorar i värde. Hur ska man egentligen tänka kring sin pension i ljuset av coronakrisen – och särskilt om den är närstående?

Smarta apptips

Av omtanke för de riskgrupper som finns och för att undvika att coronaviruset sprids vidare ber vi dig som känner dig sjuk eller har rest till något av riskområdena att undvika våra kontor. Vi ber dig istället använda vår app eller internetbank för att göra dina banktjänster eller ring oss på 0771-55 00 55.

Företagare? Här hittar du information, råd och tips

Att driva företag har blivit lite annorlunda för många sähär i coronatider. Här har vi har samlat information, råd och tips

skyddar du dig från bedrägerier

Just nu passar många på att försöka luras. Men med kunskap om hur det brukar gå till kan du skydda dig. Vi har listat vad du bör tänka på, både som privatperson och företag.

Välkommen till banken - men stanna hemma om du är sjuk

Vi månar om dig som kund och om våra medarbetare och ber därför dig som har sjukdomssymptom eller har vistats i riskområden att utföra dina bankärenden via appen, internetbanken eller telefonen. Vi beklagar detta, men önskar att vi tillsammans hjälps åt att begränsa det pågående virusutbrottet.

 

Ring gärna vårt Kundcenter på 0771-55 00 55, öppet alla vardagar mellan kl 08 och 20. Vi kan lösa det mesta över telefon genom att du identifierar dig med Mobilt BankID.

 

Välkommen att kontakta oss!