Hoppa till textinnehållet

Hej, vi hjälper dig gärna!

Välkommen att skriva din fråga nedan för att snabbt få svar på vanliga frågor. 

Ställ din fråga här

Det här ingår i Föreningspaketet

Föreningskonto
Föreningskontot är ett konto för in- och utbetalningar och utgör grunden i Föreningspaketet. Du kopplar enkelt på en rad andra tjänster och produkter.

Kontot omfattas av den statliga insättningsgarantin.

Bankkort
Med ett Bankkort kan du bekvämt göra inköp till föreningen. Alla inköp och uttag dras direkt från föreningskontot och kan ersätta kontanthantering och handkassa vid så gott som alla tillfällen.

Bankgiro
Med ett bankgironummer kopplat till ditt Föreningskonto blir det enkelt och säkert att betala – både för dig och dina kunder.

Internetbanken företag
Med Internetbanken sköter du föreningens ekonomi på ett snabbt och bekvämt sätt. Du kan betala fakturor, hålla koll på inbetalningar och med tilläggstjänsten e-bokföring har du klarat av föreningens bokföring med några enkla klick. 

Appen för företag
Med appen i mobilen sköter du föreningens ekonomi när du vill och var du vill. Håll koll på inbetalningar, betala och överför. 

Kundcenter
Att alltid ha banken i närmaste telefon är tryggt och bekvämt. På 0771-55 00 55 når du vår egen lokala Telefonbank i Köping. Du får hjälp av våra kunniga rådgivare via Personlig service, eller betjänar dig själv via Självbetjäningsfunktionen.

Västra Mälardalskonto Förening
Hög ränta till låg risk. Med Västra Mälardalskonto Förening placerar du överlikviditet som kan växa tryggt. Minsta placeringsbelopp är 50.000 kr och ger ränta från första kronan.

Kontot omfattas av den statliga insättningsgarantin.

 

Andra bra tjänster

e-bokföring
Få mer tid över! Med e-bokföring försvinner upp till 60-80 procent av bokföringsarbetet och din bokföring är alltid avstämd. 

Swish
Swish passar perfekt för idrottsföreningen som tar betalt för startavgiften, lagtröjan, lägeravgiften eller korven. För föreningen som har flera sektioner anknutna är det möjligt att ansluta ett Swish-nummer för varje sektion.